søndag 20. februar 2011

Rundering i Sælandsskogen

Nydelig vær og bitende kaldt. Isen og snøen var imidlertid borte siden sist. 6 stk denne gang, Gro, Gry, Cecilie, Kari L., Marina og jeg. Marina var først ut, og deretter var det Scott og jeg. 

Intensjonen var å kjøre enkeltslag ved enten å hente ham ute hos figurant, eller ved å kalle ham inn. Ettersom Scott var kjempegira da jeg tok ham ut av bilen (og dro meg gjennom et buskas som "satt" i øyet resten av dagen), bestemte jeg meg for å la ham få noen slag med flying først, for å få løpt av ham litt.Etter noen slag hvor han fløy over midtlinjen langt unna, la vi om strategien. Ventet til en turgåer hadde gått forbi (mange den dagen) og kaldte inn Cecilie. Så sendte vi ham ut mot Gry, og kaldte ham inn på vei tilbake. Deretter plasserte vi Cecilie og sendte Scott ut:  Deretter samme eksersisen på motsatt side. Etterhvert skjønte han at han skulle komme inn til meg på midtlinjen. Og det gjorde han i fullt driv. Det var heller ikke nødvendig å trekke inn figurantene lengre. Skikkelig moro. Vi mistet ingenting på intensiteten, det var jeg litt redd for. Tror vi skal fortsette å trene på denne måten neste gang også (selv om det blir noen uker til), for å befeste det at han skal innom fører på vei over midtlinja.

Det ble med en runde på oss denne gangen også. 6stk tar litt, med en god del forstyrrelser alla turgåere og ryttere som også ville ut, så da fikk andre runde vike denne gang.  

3 kommentarer:

 1. Takk til Kari for fotograferingen.

  SvarSlett
 2. Så kjekt med litt bilder. Jeg glemmer hele tiden å ta bilder jeg, selv om jeg legger apparatet i lommen. : ) Det gikk jo veldig bra etterhvert å få ham til å stanse hos deg. Sikkert lurt å fortsette å trene dette noen økter til.
  Håper det gikk bra med øyet ditt.

  SvarSlett
 3. Dette hørtes bra ut. Stå på. Scott har skikkeleg iver.

  SvarSlett