mandag 27. juni 2011

Trening i juni.

Lydighetstrening: 

Fortsatt fokus på rute og hold fast trening. Ruten går fremover. Bruker target innimellom, for å få ham langt nok bak i ruten. Avansert fra syltetøylokk til snusbokslokk, mye mindre. Bruker dette innimellom, men ikke hele tiden. Går nå bra, m kommando uten at jeg har vært inne i ruten først, gitt at han har vært en gang i ruten. Første gang, må jeg enten vise, eller vi står på halve distansen. Likevel klare fremskritt. Må nok jobbe en del med farten, for den er variabel. Ettersom jeg ikke tør bruke ball enda (så ikke han snur seg igjen), får jeg satse på det etterhvert. Viktigst nå å få ham inn.

Hold fast, fryktelig vanskelig ikke å tygge i opptaket, og v avlevering. Selve tilbakekomsten, begynner å komme seg. Lang dags ferd mot natt.

Så har jeg endelig fått tak i ringbånd, "varselbånd" heter det innen byggevarebransjen. Der fant jeg et som kan brukes. Satser på noen gode konkurransetreningsøkter etter ferien.


Kløvtrening:

Her kom der et veritabelt tilbakeslag, Scott satte seg ned og nektet å gå sist gang. Ift turen i sommer, har vi vel gitt opp. Får heller satse på det som langtidsprosjekt.

Sommer:

Scott har innviet nytt hundebur, v å overnatte på terrassen.

2 kommentarer:

  1. Har du forsøkt klikkertrening på apportbiten? Det fungerte utmerket for oss :)

    SvarSlett
  2. Rare og de hundene.... vil de ikkje, så vil de ikkje, he he. (tenker på kløvbiten) Kunne vært Maja det der. :)

    Lykke til videre med all trening og god sommer!

    SvarSlett