søndag 8. november 2015

Sportrening første uke i November

Tirsdag - alenetrening på Ullandhaug. Kveldstid, oppholdsvær, ikke spesielt mye vind.

La to spor og gikk så tur med Scott.

Første sporet fra bua nede ved OD, så opp på gresset på siden av veien. Opp til tverrveien. Andre sporet på asfalt, nordover over hele parkeringsplassen. Markering i asfalten med blodpølse.

Første sporet på gress gikk veldig bra. Han gikk rett på og jobbet seg veien opp.

Andre sporet på asfalt gikk vel bra til asfalt å være. Han jobber, men bruker litt synet også (ser etter hvite pølsebiter).

Lørdag  - 10 på to og 11 på 4. Veldig bra oppmøte på Skjæveland. Overskyet, opphold, litt trekk-ikke mye.

4 av oss gikk spor, mens de andre valgte rundering. Aud Venke, Inger, Ketlin og jeg la hver våre spor. Tok også i bruk området på ned siden av grusveien. Alle fulgte med og gikk hverandres spor etterpå.

Jeg la et på rundt 400 m. 3 gjenstander, en klesklype med plastikkmerkebånd, et blått merkebånd (med navn) og en grønn klikker. Litt godbiter underveis. Sporet lå vel kanskje i en time, mens vi gikk sporene etter alder på bikkja (han var nesteldst). Den mørkeblå er den jeg la, det i cyan er det jeg gikk sammen med Scott.


Scott gikk bra fra starten, nesa godt ned. Markerte første gjenstand bra. Fant alle de 3 tilnærmet skarpe vinkelene, selv om den ut av hestestien ikke er veldig tydelig. Markerte også den blå bøtta som hang oppe på treet. Fant også den tredje gjenstanden som var det blå merkebåndet.

Vi hadde en del av sporet på hestesti, der var nesa høy, ser ut som han går på tur, men han finner likevel vinkelen hvor sporet tar av ut av stien igjen. Så blir det en del viming, mye gode lukter. og i vimingen finner han også slutten. På starten av hestestien var der også mye gode lukter, spørs om ikke der hadde vært en hare /kanin i nærheten. (foto A.V. Østerhus)

Clickeren måtte jeg finne på en ekstra runde. Fikk nesten ikke Scott til å markere på den. Skal jobbe mere med dette fremover.

Ketlin la et spor på litt under 100 meter. I tillegg fikk han et til etterpå.
Inger la et på rundt 140 til Kiara. Hun fikk også et til spor etterpå.


Ekko har jeg ikke tracken til, men han var også på jobb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar