lørdag 19. mars 2011

Ny helg i fjellet

De av oss som i familien som ikke går Birkebeineren, dro opp på hytten igjen. Bar vei helt til fylkesgrensen. Såpeglatt v GP og videre oppover, men ellers helt greit.

Scott sørget umiddelbart for å sjekke om Tammie var på hytten, men det er hun ikke. Hun er på runderingskurs med retrieverklubben i helgen. Han skjønner etterhvert at det da ikke er noe vits i å bli sittende utenfor hytten å vente.

Det ble tydelig for lite tur og moro fredag (kjøring etc). 1 1/2 timers skitur før frokost lørdag morgen var tydelig et minimum av hva han trengte. Nydelige forhold. Startet i løssnø, da gikk han pent bak. Men så snart vi traff oppkjørt løype ble det mye bølling og lått og løye. Spesielt taktikken med å løpe sidelengs rett foran skiene i nedoverbakker, for så å snu og stå og vente. Dette driver han normalt sett ikke med, men i dag ble det mye. Ikke sjangs til å få ham til å legge seg og vente til jeg hadde kommet 5 m foran (det funker vanligvis også). Da vi skulle inn på hytta så han sitt snitt til å stikke av fordi han så Kiri (3 flaten i hyttefeltet) forsvinne rundt en brøytekant. Heldigvis stoppet de og kom tilbake og ut av veien igjen, så jeg fikk hentet beistet.

Gleder oss til ny runderingstrening om et par uker.

Nå kaffe, pc tid og klar for nystekte rundstykker

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar