søndag 13. mars 2011

Trening og konkurranser

Har prøvd å oppsummere/analysere de siste erfaringene på konkurranser for å komme litt videre fra are "lite fokusert, detter ut..."
1: Vi begynte å konkurrere for tidlig i LP2. Hadde en antakelse om at det skulle gå lett. Sammenlignet med en gjeng med bc, og var "bombesikker" på at dette skulle gå raskt. Enkelte av øvelsene satt ikke godt nok, største feilen var nok imidlertid manglende kjeding på og trening av programmet som helhet og "konkurranselikt".
2: Rute fortsatt ikke ferdig innlært. Den må trenes mere på. Flaks at vi sto sist. Stå kommandoen må imidlertid også terpes på fortsatt, den er ustabil. Apporten, der trener vi på "hold fast" for å få bort tygging, gjelder både tre og metall-apport. Hopp over hinder m sitt, der hopper han ofte skjevt, tren på å rette opp den.
3: Jeg må være bestemt- hele tiden. Da går det bra. Det øyeblikket jeg blir usikker, mister jeg også fokuset til Scott. Husk tempo, da følger han med.
4: Stol på Scott i ringen og ikke "dra ham med" i halsbåndet. Det liker han ikke, og når han ikke liker noe, yter han dårlig. (det kan vel skje noen og enhver av oss)
5: De tre første øvelsene går stort sett bra, så har vi ofte slitt litt. Må trene konkret på å holde fokuset hans på avstand.

Dette så litt deprimerende ut, men håper det hjelper til å fokusere treningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar