onsdag 17. august 2011

Rundering på Sviland 15 Aug + litt LP.

Aud Venke, Gry, Isabelle og jeg brukte Brukstreningen til Rundering. Scott var sist og rimelig høy, så han måtte løpe av seg. Det gjorde han. Startet med flying. Jobber som en helt. Ser imidlertid at han til tider trekker litt bak over fra midtstreken. Det skal han jo ikke. Skal jobbe mere med å sende ham rett ut. Vil derfor også kjøre en del enkeltslag fremover for så å hente ham. Skal også etterhvert jobbe med å få ham næremere meg på midtlinjen igjen. Han er litt på tur. Så vil jeg også starte med meldingstrening, men her starter vi egentlig på scratch. Siste punktet jeg kommer på er mere overværstrening. Dette hørtes egentlig ganske mye ut.

De første lørdagene fremover er imidlertid opptatt, så vi får satse på mandager.

Ellers, Ekko fikk kondistrening, flott driv oppetter siste lia for å jakte på byttet som hang bak Lise. Balder trenger også overvær + starte med fokus på fremdrift på slagene. Silja? Jobbet som en helt.

Kjodredag på Åsen på tirsdag, etter et par gode og et par dårlige ruteøkter.

Gode LP treninger på Veden og i hagen etter mønster av forrige uke. Har herjet så mye med begge bikjene at Scott har vært over seg av iver. Ergo, får det bli mer av det. By av deg selv!! Hørt den før?