søndag 17. juni 2012

Ukas bruks

Denne uken har vi gått spor, vi har trent LP og vi har trent rundering.

Spor - på Sviland på Mandag . Herlig vær.

Jeg la ut et spor til Scott, men skjønner ikke hvordan jeg skal få opp bildene av tracken.

Første test med å bruke Endomondo, skulle gjerne hatt m terrenget,men det får bli en annen gang. Jeg la ut sporet på 210 m, brukte 12 og et halvt min. Gikk sporet med Scott ca en halv time etterpå, 240 m på 9 min.

En tydelig avstikker hvor han mistet sporet og lette litt, men kom seg relativt greit inn igjen og fant slutten.
Relativt kjapp, i steget.

Har ikke begynt med pinner/gjenstander han skal finne underveis.
 
Området vi gikk i var fra hogstfeltet, nordover inn i lilleskogen, rett v myra, så litt oppover i lia. Storkoste oss. Så gikk  

Rundering: Seland på Lørdag

To klare flatter venter på at det skal skje noe spennende.Været var nydelig fra morgenen av, men innen vi kom oss til Seland hadde det begynt å regne. Det ble ganske så vått etterhvert. Denne gang var det Aud Venke og Ekko, Aksel og Lise m Scott og Tammie. Tammie lånte utstyret til storebror.
Scott trente flying (inkludert å finne Aksel i Gapahuken). Jeg ville også prøve noen meldinger med de nye fine løsbittene til 15 kr. stk fra Canis. Det var ikke noe sjakktrekk, gutten tygde et par i stykker på null komma svistj og stakk til skogs med en. Ergo, var det bekreftelsen på at her må vi tilbake i treningen. Tror også jeg skal fortsette med tyggetreningen jeg gjør i lydigheten en stund før jeg prøver igjen. Leking på de første slagene, så blir det godbit som belønning.

God sus over flyingen og han kommer fint inn mot meg på midtlinjen selv om han kommer lengre bak fra. Rundt 10 slag tipper jeg.

Tammie er en racer, hun burde få rundere mer; Kari, hører du? Tar tegningen bra, full fart ut til figurant. God kontakt med fører. Spiste bare godbiter som belønning, ingen leking. Tipper ca 10 slag på henne også. Kjørte figuranter enten såvidt synlige eller litt bortgjemt. Lurte litt på hvor Aud Venke var på siste slaget, men så  var det full fart ut.

3 kommentarer:

  1. Skjønner ikke hvorfor du ikke er og trener bruks med oss :D Det hadde jo vært riktig så hyggelig!Og jammen har lånehunden det godt hos deg, som til og med får trent litt rundering.

    SvarSlett
  2. Enkelt, fordi jeg trives så bra med retrieverne. Ellers trener jeg gjerne med dere og, hvis vi finner plass til noen flere dager i uken. Akkurat nå er det rimelig fullt. Tammie har det bra, ja. Takker.

    SvarSlett
  3. Jeg bruker mapmyrun hvor en kan logge seg på nettet for å se både terreng, topografi og alle slags kart en måte ønske :) Er å anbefale :)

    SvarSlett