torsdag 24. oktober 2013

Parkeringshus-spor

Torsdag la Aud Venke og jeg spor under tak i parkeringshuset til Statoil. Veldig kjekt når det regner, det gjorde det ikke da. Denne gangen ble det mørkt. Lysene var tent før vi begynte. Begge la 3 spor i garasjen

Denne gang la jeg litt godbiter og skrapte litt lukt i dekket for å få ham til å jobbe bra. Moduset var imidlertid noe helt annet enn sist uke. Topp modus. Klar for å jobbe i det vi gikk bortover. Sånn det pleier å være i skogen. Gikk sporene i omvendt rekkefølge av det jeg la dem, for å få litt liggetid på i hvertfall et. Jobbet litt for å prøve å legge sporene så vinden kom bakfra. Tror jeg lykkes ganske bra, da jeg så hvordan han gikk.

Spor 1 Borte langs oppkjørselen til 3 etasje under tak - 7 bredder. Raskt i gang med å jobbe. Litt godbiter her, så stoppet opp for dem, men raskt i gang igjen.
Spor 2, midt på: under tak - 6 bredder. God driv i selen. Veldig bra. - ingen virring til sidene.


Spor 3: langs kanten mot parkeringshuset - ute 7 bredder. Dette hadde lengst liggetid - kanskje opp mot en time. Også her var det god driv. Fikk litt hjelp av kanten her, men det som var den største forskjellen fra sist var innsatsen til hundene. Her skulle det jobbes.

Særdeles motiverende med tanke på helgens trening.

Til slutt la Aud Venke to spor nede. Ekkos spor langs C blokka mot "bussen", vinkel langs veien. Deretter fortsatte hun med et til Scott bortover mot drosjene. Vi startet ved rundkjøringen, slik at vi kom inn på siste del av sporet til Ekko.

Scott tok umiddelbart Ekkos sport og fulgte det bra. Han ble litt forvirret da vi kom til der hvor Ekko hadde hatt slutten. Men etter litt leting, fant han Aud Venke sitt spor og jobbet videre. Dette var gøy å se. Nå gikk han vel litt til siden for fortauet, så hvis sporet lå akkurat i kanten, antar jeg at færten drev litt til siden. Fant slutten borte ved drosjene etter først å ha gått forbi den.

Kort felles tur rundt parkeringshuset som avslutning. Godt fornøyd med oss selv. Det er også viktig å bruke parkeringshusene og plassene på Forus før de forsvinner helt eller vi blir avkrevd astronomiske summer for å bruke dem.