mandag 27. januar 2014

Sportrening slutten av januar.

Asfalttrening på UIS

Tirsdag var det fortsatt bikkjekaldt. Scott og Ekko holder ut. Denne gangen var vi godt fornøyde med begge. Scott jobber mye bedre etterhvert, men han forventer rask belønning. Det må jeg plukke av ham. To spor til hver. Så rask tur rundt området.

Lørdagstrening på Dale 25.1.2014

Et forrykende uvær med masse vind og snø i luften. (Den var det visstnok mye mere av lengre sør. Aud Venke og jeg stilte, men nøyde oss med et spor hver. Denne gangen la vi våre egne spor.

Gult spor er Lises og blått spor er med Scott. Sporet var ca 260 m (rette strekk ikke inkludert) på vei inn på nordsiden av stien ned til trafoen, og nedover mot gapahuken,. Hele oppe på platået (dvs gikk ikke over brattkanten. Var ganske spent pga den sterke vinden. Ettersom vi ikke orket å vente , ble også sporene ganske ferske (ca tre kvarter). Tenkte at ferten kunne være over alt. Imidlertid så gikk Scott bra. Litt virring i starten, men så satte han nesa godt nedi og for avgårde. Hadde forventet mere overværsøk av ham, men det var det forbausende lite av.

Asfalttrening på UIS enda en gang  

Mandag meldt ny storm eller i hvertfall kuling. Asfaltgutta Scott og Ekko stiller. Var igjen spente på hvordan vinden ville slå ut. Vår tur til å  gå nederst, samt fortsette i undergangen forbi musikkbygget. Scott jobber veldig bra det første steget på asfalten. Søkte litt til sidene, men han jobbet og kom seg inn igjen. Stoppet et par ganger etter kort jobbing for forventet belønning, men jeg hadde tenkt å strekke ham. Da det ikke kom noe, snudde han seg igjen og jobbet videre. Jeg passet på å minne ham på "søk spor". Tydelig mye vanskeligere da underlaget skiftet og vi kom over på hellene. Dette må vi tydelig trene på og gå noen skritt tilbake. Vi husket ikke å la sporene ligge, mens vi gikk tur. Ref kommentaren til Kari om å gi dem mere liggetid.

Neste gang flytter vi sted igjen for å la hundene trene på forskjellige steder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar