mandag 17. august 2015

Sommertrening 4 (Festivalspor)

Siste uoffisielle mandagstrening. Aud Venke, Ekko, Scott og jeg la opp til sporgåing på Kjell Arholms hus til akkompagnement til dundrende basstoner og disco musikk fra festivalteltet til de nye studentene. Fint vær, glade studenter og "Sommartider hei hei"....

Kort og effektivt. Vi la et asfaltspor hver over parkeringsplassen mot Sørmarka, deretter et hver på gresset på hver side av veien ned mot OD. To parallelle spor altså, som vi gikk samtidig med egne hunder. La oss si at sporene lå - maks en halvtime.

Scott var vesentlig mere på enn forrige mandag (skulle ikke så mye til kanskje), men nå jobbet han. Litt på synet gikk han nok på asfalten, men altså.

På gresset hadde jeg lagt tre gjenstander, han fant to av dem. Så slet han veldig med belønningen, som jeg hadde lagt mellom rillene i trafostasjonen (den bygningen som står langs veien). Han fikk tydelig ferten av den, men klarte ikke ta hvor det var - og var rundt hjørnet flere ganger. Da glemte han alt av spor, og holdt på på overvær til han fant den (belønningen var i veggen i snutehøyde).

Etter trening - og litt vann - tok vi en kveldstur ned til OD og måltidets hus. Grei avslutning.