søndag 14. april 2013

"Vi er med i morgen, hvem skal ha påmelding?"

En glad og lykkelig LP pensjonist melder seg klar til lørdagens bruks-trening. Men, denne gangen var alle opptatt, med kurs, handling, og andre aktiviteter. Heldigvis var de som skulle ha sporkurs rause nok til å dele området, så da kunne vi gå spor også. Ergo ble det

Spor på Sæland.

Var en tur innom og snakket med Retrieverfolket som var på kurs. Deretter ut igjen for å legge spor. Valgte denne gang å legge det på andre siden av veien. Der er et par skogsveier innover og der var det egentlig kjempefint. Tror jeg skal bruke dette flere ganger. La sporet litt kronglete til i starten, og det sees på tracken da jeg gikk med Scott. Mye busker og kratt, men så ble det egentlig bra. Ser han har gått av et par ganger, men finner det greit igjen. God fart på gutten, bare å henge i selen.

Sporet var litt i overkant av 500 m. Delvis skogsbunn, ikke stein. Mye dødt gress, samt litt sti til slutt. Det lå ca en time før vi gikk det.
 
 
Kaldt og hustrig, til dels snø. Da jeg var nesten ferdig med å legge ut sporet begynte det å snø, det var jeg ikke kledd for.  Lunchen ble inntatt inne bak i volvoen - mens Scott sto utenfor.
Orket ikke vente på lunchen til de andre, men prøvde å få en uinterressert flat til å gå tur langs veien. Det ville han ikke.


1 kommentar: