søndag 17. november 2013

Det var en mørk og stormfull natt.

Det var som vanlig en mørk og stormfull natt da Kari, Aud Venke og jeg møttes på OD mandag. Der var det fullt av problemhunder, sporhunder, asfalthunder og turhunder. Det var omtrent like mange mennesker.

Ekko, Scott og Nicole fikk hver sine spor. Vi prøvde å følge hverandre. Scott hadde sine inne mellom bygningene (der med bordene). Alle tre lå innimellom rekkene med planter. Første spor lå langs en kant. Vindforholdene  var ikke enkle.

Bikkja gikk det første sporet bra, gikk rett på jobb. Etterpå gikk han rett av jobb, og jeg burde sluttet med en gang i stedet for å fortsette.

Nicole jobbet som en helt, kjempebra. Ekko et sted i mellom.

Bildet er fra Amazon.com.

Etterpå gikk vi alle tur. Nicole ville gå sammen med gutta, men etter litt om og men, så fikk hun gå først.

Søndag

Fint vær. Vi tok en Statoil økt mellom middag og kaffe. Kun to spor, men litt lengre. Denne gangen midt i parkeringshuset, - DVs ingen kanter "å holde seg i". Tror Scott venner seg til at det er noen steder han skal jobbe. Tydelig at nå var han på jobb. Jukser litt med å se etter neste godbit - hvis han forventer at den kommer. Ellers jobbet han ganske bra i dag. Skal prøve å jobbe bort disse etter hvert nå - eller sørge for at de overhode ikke er synlige. Kanskje også verd å merke seg at det nok har vært mindre trafikk der i helgen, og ergo færre fristende lukter å gå etter.

Avsluttet med en kosetur rundt bygningene og litt godbitsøk på asfalten.

Ellers er jeg nå den lykkelige eier av en GPSmap 62s, så nå bærer det til skogs til helgen håper jeg.

1 kommentar:

  1. Og eg får trent mindre enn deg. Av og til forstår eg ikkje kvifor det skal vere så vanskeleg. Det tar ikkje lange tida å legge spora og gå dei, men kveldane forsvinn... Men vi gjev ikkje opp

    SvarSlett