lørdag 14. mai 2011

Kald runderingsdag på Sviland

I dag var vi 4 ekvipasjer, Ekko med Aud Venke, Maja med Gro, Balder med Isabelle og Tom Ove og Scott med meg. Strengt tatt var det vel eierne som hadde tatt med hundene.

Det startet bra, vi var alle forberedt på sommer og yr hadde meldt at regnet ville vente til kl. 12. Det hadde dessverre ikke Vårherre fått med seg.

Scott og jeg var først ute, så vi fikk heldigvis tatt turen før trening i dag - i oppholds, da slapp vi etterpå.
Vi var også først i treningen. Valgte å kjøre overværstrening også i første økt. Tom Ove og Isabelle som figuranter. Fiskekaker og røde baller som belønning. Leke med godbitene, og la ham jobbe for dem viste seg å være en ordentlig suksess. Gutten jobbet bra, fant Tom Ove med en gang - selv før vi hadde begynt. Tydelig at han jobber bra på overvær når han får teft av noen. Kjører store "sirkler" når han leter, men så er det "raka vegen". God fart på ham. Aud Venke, la ut figurantene også opp i den store haugen, slik at han måtte jobbe litt. Full fres opp og god fart langs åsryggen. Veldig godt fornøyd med økten.

I pausen, trykket vi oss sammen under noen trær og lot som det ikke regnet. Aud Venke mente det ikke gikk an å late som lengre etterhvert.

Andre økt ville jeg trene vanlig flying igjen, siden det er en stund siden. Samme figuranter som sist, og samme løypen, bortsett fra at vi tok siste slag på venstre hånd oppe på haugen og derfor gikk rett frem. Igjen var det kjempegodt driv på Scott. Hadde en bom-tur, eller jeg ville ha ham inn på midtlinjen, men han bare føyk. Valgte da ikke å belønne. Fikk ham inn og sendte ut på nytt. Denne gangen var figurantene synlige, men ikke "midt i glaningen". Skal strekke det gradvis utover. Denne gang hadde han igjen bringkobbelet på, uten at det ble brukt.

Ekko: Meldinger, prøve å jobbe litt med farten hans på inkomst.
Balder, delvis eller hele meldinger, ikke lengre skeptisk til meg som figurant, det er bra.
Maja, minirundering, Gro må stå helt stille når Maja går.
Lånt bildet av Aud Venke

3 kommentarer:

 1. He he, ja vi var gode på å late som det ikke regnet.....hi hi.
  Så ut som to gode økter på Scott, fikk jo ikke se ham jeg siden jeg varmet opp Maja (eh... inni bilen.)

  SvarSlett
 2. Du kan vere godt nøgd med Scott. Han jobbar til han finn. Veldig bra!
  Eg var våt og kald då eg kom heim. Og var veldig glad for at det var mykje varmt vatn i dusjen :)

  SvarSlett
 3. Ja det var utrolig kjekt å se på hvordan Scott jobbet, spesielt på overværssøket. God nese på den gutten :)

  SvarSlett