mandag 30. mai 2011

Rundering på Sæland 21.5

Aud Venke & Ekko, Gro & Maja, Gry & Silja, May Karin og oss. Flott vær, så drøsen gikk lett i starten, mens hundene tok det med ro.

Under ser vi Molly i farten på meldingstrening.
 
Første økt ville jeg trene Scott på flying igjen, men forsøke å få ham til å bruke snuten og overvær, ved å skjule figurantene noe mere. God driv på gutten, men litt rotete. Gro og Gry som figuranter første gangen (hvis jeg ikke husker helt feil). En gang fant han ikke figuranten i det hele tatt, det tok vi som et blindslag (det første) og sendte ham ut på andre siden. Det gikk helt fint. Hjalp ham litt med et "denne vei" rop, for å få ham på rett spor. Har tydelig skjønt at han skal over. Fant etterhvert ut av en god grunn til rotet, nemlig en kamuflert fuglefotograf ute i terrenget. Fotograf Aud Venke ble mere bekymret for fotoutstyret til fotografen enn at Runderings Aud Venke skulle legge opp en perfekt løype for hunden. Vi trakk bikkja og Gry inn og styrte unna fotografen. Denne var så godt kamuflert at Gry ikke så ham da hun løp rett forbi.

Andre økt husker jeg dårlig, men vi startet lengst ute, for å få vinden i mot og dermed lette overværsjobbingen. Innbiller meg at det funket bedre. Vil jobbe fremover med gradvis å skjule figurantene mere. Det ble kun godbiter, gutten liker å "finne" dem. Hvis noen husker bedre enn meg, tar jeg gjerne kommentarer.  

1 kommentar:

  1. Det var den husken da.....he he. Tror jeg var på midtlinja andre økta di og at Scott hadde noen fine slag der han trakk fint frem til fig når vi sendte litt før der fig lå. (pga vinden) Ellers klarer ikke teflonhjernen å huske mer. ; )

    SvarSlett