lørdag 14. mai 2011

Varm Lørdag på Skjæveland,

Skjæveland:
Denne lørdagen var vi 3, Gry m Silja, Kari m Evita og jeg med Scott. Nydelig vær, og bedre ble det utover dagen. Vi måtte tenke gjennom hvor vi plasserte bilene - m tanke på hundene, som får en stund i bakrommet.
Scott først ut, vi ville trene overvær. Det virket som vinden var ok og at den kom opp fra elven, begge figuranter ble lagt ut på nedsiden av veien i skråningen mot vannet. Scott stilte for anledningen med nytt bringkobbel rundt halsen - men bare for å venne seg til det. Han fikk raskt færten av noe, men stormet avgårde bortover veien og rett mot Kari, mistet færten et par ganger, og hadde flere slag både opp og ned. Tydelig at vinden skiftet retning, han var svært nærme et par ganger (hun stilte i "gerilja-farger" og var nesten ikke synlig på 15 m avstand). Til slutt fikk han sirklet seg inn og fikk teften av henne igjen. Så bar det tilbake til krysset, valgte å gå litt nedover bakken for å se om han da ville få færten av Gry. Igjen veldig skiftende vind, så dette var ikke lett. Nok en gang noen skikkelig rundturer, hvor han kommer tilbake på sporet hver gang vinden er rett. S jobber bra, veldig lett å se når han kjenner noe i nesa. Det ble så mye jobbing og var så varmt, at vi nøyde oss med de to utleggene den gangen.

Andre runde kjørte jeg samme opplegg, men lengre inne i skogen på oppsiden. Tanken var å se om vinden var mere stabil der. Det var den ikke, men denne gangen fant han dem i rett rekkefølge. Også denne gang hadde han ganske store utslag - spesielt siste på Gry, pga varierende vind. Men han holder imponerende koken hele tiden.

Evita kjørte hele meldinger begge øktene.

Her er hun i god fart ut til figurant

Og her er etter at caps og kamera havnet på bakken da Evita fant meg.

Gry trente melding i siste økt. Det ble fryktelig varmt og ikke lett å holde fokus.

.


Litt bading til sist for Scott og Silja.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar