mandag 24. juni 2013

Søndag ettermiddag: Forus Vest (Statoil) AS 21-23: Baconost!!


Kristin med Hera foreslo en impuls tur via fb. Fanget opp meldingen i siste øyeblikk og hev oss rundt. Ble litt kaotisk, men bilen hadde heldigvis alt nødvendig utstyr. 


Oppholdsvær, perfekt timing, innimellom regnbygene. Alle spor ble lagt og gått nokså umiddelbart, maks et kvarter liggetid tipper jeg. Alle sporene var korte, 4-5 parkeringsbredder. Fortsatte å jobbe med å få nesen ned i asfalten, OH YES.  Fant en gammel tube baconost i bunnen av sekken, den gjorde susen. Skrapte litt i starten og punktvis underveis i sporene. Den var usynlig mot de hvite parkeringsstripene. Gikk alle sporene med barbeint. Vinden litt springende som vanlig. God og sterk, først fra ene siden så fra andre siden.

Asfaltspor (AS): 21
4-5 parkeringslengder. Sto og lurte litt først, pekte ned og ga kommando spor, da fant han bacon-osten. Litt virring frem og tilbake, før han kom seg fremover. Skar ut på siden et par ganger, men jeg trakk han tilbake der han hadde sporet sist. Så virket det som noe begynte å klikke på plass. Såpass at Kristin kalte det mye bedre enn før.

AS 22:
Det neste sporet gikk litt i forlengelsen av det første. Også her, litt nølende, men så kom nesa ned og han begynte trekke mere rett frem. Prøvde å belønne når han går bra, men ser at han kobler helt ut og kommer tilbake mot meg, derfor må vi begynne litt forfra. Vil derfor prøve å la han gå noe lengre for å holde kontinuitet. Det er jo faktisk bra at det er noe kontinuitet å holde.

AS 23
Siste sporet la jeg så langt som en plass, og så rett frem over til ny rekke av parkeringsplasser. Dette for ikke å ha hvite striper han fester synet på. Helt tydelig, at han kom i gang og gikk sporet. Beste så langt, så her avsluttet jeg glatt med kjempebelønning. Baconost, det var tingen altså.

Etterpå fikk de lekt litt (hver for seg) og hoppet litt på lastebilene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar