lørdag 5. februar 2011

Skjæveland i uvær

Jeg tror bare det finnes dårlig vær på Skjæveland. Dette er tredje gang vi er der, og det har vært uvær hver gang. Men det gjør ingenting.

Mange nok til at det ble to grupper. Vi fikk området til høyre. Vår gruppe var Isabelle og Tom Ove med Balder, Kari med Evita og Jan Inge og Marit med Vicky og Punky. Først ut var Isabelle og Balder, da gikk Scott og jeg på luftetur. Tanken var å kjøre flying, med figurantene synlige men et stykke ute. Scott jobber veldig bra, men ser at han er avhengig av å få øye på dem enda, blir usikker og mister flyten hvis ikke. Skal gjøre det enklere for ham fremover. Leker med de røde ballene i starten, men hopper raskt over på pølsebitene. God driv mot figurant når han vet hvor han skal og godt driv inn mot midtlinjen.

Var figurant for Vicky og Punky. Vicky var ikke veldig interressert i leken, men var helt med da jeg veltet meg ned på ryggen. Siste gang mistet jeg henne.

Pause for alle etterpå. Denne gangen gikk det så raskt at vi var 4 stk som tok en runde til. Isabelle og Tom Ove, Cecilie, Aud Venke og meg. Startet med Balder og så Scott, Myra og Ekko. Siste gang brukte vi veien som midtlinje siden vi bare var en gruppe. Holdt figurantene mye lengre inne denne gang, 10-15 meter og fullt synlige. Da ble det skikkelig flyt over bikkja. En gang gikk det så fort at han snublet i planteskogen og kom ut skliende på snuten et par meter før han fikk fotet seg. Veldig god økt. Tok midtlinja da det var Ekkos tur og fikk prøvd det og.

Til slutt delte Aud Venke og jeg området mellom oss og gikk tur i hver vår retning. Scott gikk med snuten i været en lang stund før han "tok fri". Flott økt.

Til slutt tok

1 kommentar:

  1. Se der var det jammen kommet en blogg til fra folk i bruksgruppa. Kjekt!! : )
    Sikkert lurt som du sier å kjøre en stund til med synlige figuranter, før en gradvis går over til mer delvis skjulte figger. Bra jobba Lise.

    SvarSlett