søndag 3. april 2011

En søndag i april

Første søndag i april - med båndtvang. Det fikk vi en påminnelse om allerede på morgenturen på Veden. Der kom en alvorlig mann og påpekte båndtvangen. Men ikke til oss, vi gikk mønstergyldig i bånd både Scott og jeg. Det ble imidlertid ingen morgentrening på grusbanen.

Senere på dagen, ble det utprøving av ny kløv. Lånt kløv av Tammie, den er av litt nyere dato. Får se etterhvert hvilken som passer best, denne så lettere ut, men har mere stoff rundt om kring. Tester begge to fremover. Scott går så fint at, så det får bli mere terrengtrening fremover.

Senere på dagen dro vi på besøk til Ferox for å trene lydighet. God moment-trening og fokus trening ved forstyrrelser. Ruten er jo et kapittel for seg selv, men godt fornøyd med økten. Fikk også lagt de to brødrene ved siden av hverandre i en felles-dekk og felles-sitt. Fungerte bra det også. Skal fortsette å trene fokus på avstandsøvelser og med forstyrrelser. Ellers er apporten blitt mye bedre, vi er ikke helt kvitt tyggingen, men det kommer seg. Gutten kan jo bære pipekylling i en km uten at det piper, så her er det bare skjerpings.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar