søndag 19. januar 2014

Rundering på Sviland 11 Jan 2014

Kari og Nicole, Marina, Celine og Kira, Aud Venke og Ekko og oss.

To økter på hver, vi hadde en tur til Sandnes mellom våre to.
Første økt, planen var å fortsette med blindslag og ellers samme mønster. I tillegg strekke Scott lengre så han fortsatte å jobbe lenge.  I andre økt hadde jeg spesielt fokus på å strekke slagene slik at han måtte lengre ut.

Økt 1: Celine og Kari som figuranter. Begge hadde leker, Cecilie fletten og Kari hvit "revehale".
Vi la midtlinja nordover på østsiden av den lille høyden. Like etter myra traff vi på en av urinvånerne.

Tror Scott fikk 10-12 slag til sammen. Vi var helt bort i enden av høyden. Han jobber kjempebra. Trekker bra fremover. Han trenger å bli minnet på midtlinjen innimellom. Må stoppe å drikke innimellom, men husker hva han skal gjøre og fortsette etterpå. Med Kari - og revehalen lekte han nesten hele tiden og så ivrig han bet seg selv til blods. Fletten går han lei av fortere.

2 økt var planen å ta maks 3 slag på hver figurant, samt legge dem langt ut. Ingen blindslag. Midtlinjen gikk på toppen av høyden. Det gikk helt annerledes. Det ble to blindslag. Marina forsvant helt for oss ute i hogstfeltet - og vi mistet radioforbindelsen. Ergo falt våre forsøk på å få henne innover for å sikre suksess i fisk. Planen ble endret til å ta det siste som et overværsøk. Ingen som visste hvor hun var. Scott og jeg først, resten bak (rene manngarden). Scott fant henne til slutt.

Vi la om midtlinjen denne gangen, slik at den gikk oppe på høyden. Så at flere av hundene slet med det. Gro minnte oss på at når vi gjør noe nytt, må vi gjøre noe annet lettere. Det vet vi jo, det gjelder bare å huske på det.


Sånn så det ut på Sviland uken etter, etter enda noen dager med kraftig vind.


2 kommentarer:

  1. Ja, Scott jobber godt! Han er flink på framdrift og det er kjekt at han leiker no. Han kan nok pressast til å gjennomføre mange slag for iveren er stor. Kanskje han burde utfordrast på å leite lenge etter 1 figurant (fleire blindslag før første funn?). trur han hadde fiksa det.

    SvarSlett
  2. Har begynt å lese litt igjen, for å strukturere treningen litt å ta den videre. Har stivnet litt nå, samtidig som jeg er enig, han er god for mer.

    SvarSlett