søndag 11. januar 2015

Første treningsuke i 2015.

Mandag: Asfaltspor: UIS, kveldstid - bekmørkt - oppholds

7 årsdagen ble feiret med asfaltspor sammen med Ekko og Nicole - og eiere.

En parkeringslende, delt i tre. Denne gangen skrapet litt karbonade i sporene. Sporet lå ca en time.
Jobbet konsentrert denne gangen. Lavere nese enn ofte ellers. Spesielt første delen (der det går svakt oppover). Tok også vinkelen. Siste del ble han noe mere i tvil, og bommet på vinkelen rundt en bil. Likevel, jobbet bra.

Lørdag: Terrengspor: Sviland, dagtid - kuling - oppholds da vi gikk sporet, men ikke da jeg la det ut.

Trening med Kari Lie - Nicole, Aud Venke og Ekko og Marina og Kira. Viktig å slite ut bikkjene før det værste av stormen Nina, slår inn over oss på ettermiddagen. Sviland lå ganske bra i le.

La et 300 m langt spor langs stien ned mot sandtaket, til dels gjennom vann. Sporet lå nærmere tre timer.

GPSen gikk tom for batteri, så jeg har ikke tracken fra da Scott og jeg gikk sporet. Imidlertid hadde vi da vinden i mot så lenge vi gikk vestover. Det var også da han gikk best. Han testet ut litt i vinkelen der vi dreide sørover (tok av fra stien). Så drev han og sjekket ut litt på begge sider. Ikke så veldig rart, siden vi da faktisk måtte vasse litt.

Der vi dreide østover igjen kom vi inn på delvis asfalt og så grus. Der ble det mye rot. Han ville plent opp på haugen på venstre side av stien (i le), så der oppe må det ha ligget noe veldig interressant. Vi jobbet mye med det - og jeg måtte til slutt sette han rett på sporet igjen. Da gikk det imidlertid relativt bra resten - langs grusstien.

Blåste heftig da jeg kom tilbake til Tasta, var bare å redde alle løseffekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar