tirsdag 10. november 2015

Sandnes Turlag: 9 ut av 10 topper 2015

Kom ikke helt i mål med Sandnes Turlag sine 10 på topp i år heller. Men 9 ut av 10 er ikke så værst, og 3 mere enn i fjor. Selvikstakken står imidlertid igjen, kanskje vi tar alle til neste år.

Toppene i år var: Selvikstakken, Husafjell, Dalsnuten, Lifjell, Vedafjell, Krossfjell, Storaberget, Vårlivarden, Sulken, Dyranuten.

Scott har ikke vært med på alle i år, bare Storaberget, Krossfjell og Vårlivarden, så var Tammie med på Dyranut. Satser på flere klipp for Scott også til neste år.Storaberget 14.5.2015

Blogg for tur til Storaberget


Dalsnuten 31.5.2015

Nestsiste topp på 7 nutsturen. Dette ble mye tur for et klipp (og en knapp for tredje 7 nuter). Fantastisk vær. Møye folk. Må innrømme jeg synes det ble litt mye transportetappe inn til sentrum på slutten.
Dyranut 28.6.2015
Blogg fra tur til Dyranuten

Denne gang var det Tammie, som fikk være med. Hun hadde visst ikke vært på Dyranut før, og storkoste seg hele veien. Vi traff hestene nesten nede ved bilen, men passerte dem uten problem.  Masse folk i heia.

Sulken 11.7.2015

Også en alenetur. Her var der 10 gjerdeklyvere hver vei og ørten flokker med sauer. Helt greit at Scott holdt seg hjemme.


Vedafjell 20.08.2015

Tok turen en ettermiddag etter jobb. Skulle egentlig lengre, men det var det som ble igjen av ledig tid. Denne gangen alene. Scott og jeg hadde en bomtur tidligere, siden han ikke lengre kommer over klyveren - og gjerdet var tettet igjen.


Krossfjell 6.9.2015
Her dro Scott og jeg oppom på vei hjem fra Sirdal. Nydelig vær denne gangen. Ingen sauer I nærheten. Vi prøvde å følge den merkede stien, men denne gjerdeklyveren ble litt for tøff for Scott.Sandnes Turlag: 6/10 toppturer 2014 (foto SMISO)
Husafjell 26.9.2015

Gikk alene en lørdag Scott var på tur. Flott tur og fint terreng. Vårlivarden 25.10.2015Skulle egentlig opp å ta bilder, men når kameraet ligger igjen i bilen, blir det ikke mange. Fin dag, med mye vind. Ganske mye folk. Bare utlendingene som satte seg til på toppen for å spise. Vi andre løp ned igjen.                                                                                                       Sauene her nektet å slippe bilen forbi. Stoppet derfor og tok to de to bildene her.Lifjell 29.10.2015

Fin tur opp. Testet anleggsveien denne gang for å se hvor syklistene kommer opp. Så forøvrig bare en syklist - og en til da jeg kom opp. Rakk ikke få med meg bikkja.

Utsikt innover mot Dalsnuten og Sandnes, og utover mot Stavanger (Tastaveden) og Randaberg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar