søndag 5. juni 2011

Sirdal Kristi Himmelfartshelgen

Det ble endelig tur på hytta igjen. Værvarslet bra og langhelg for flesteparten. Lise ned på jobb på Fredag, mens Gutta gikk på topptur.

Lørdag var det nydelig vær. Kjørte opp på fjellet og gikk innover Hytteheii over toppen mot Sigurdsheller. Bare kosetur for flesteparten. Scott måtte jobbe, noen hadde vært så frekke å legge 2 kg pasta i kløven. Tilvenning til sommerens fottur. 1/2kgs pastapakker fungerer supert, enkelt å sikre lik vekt på begge sider, og enkelt å øke vekten etterhvert. Etter litt halehenging, ble det fart i bikkja, veldig bra. Måtte stoppe noen tilløp til rulling i lyngen, men ellers går han flott. Nå er det mest vekt og lengde på turer som må trenes.

Etter (vel)fortjent sjokolade og pølse pause, tok L over pastaen, dermed fikk Scott rulle seg og bade så mye han hadde lyst til på hjemveien.

Søndag ble det fjelltur på han far sjøl og Scott før frokost. På med sjumilsstøvlene, så bar det opp etter lia. Fin tur hørte jeg, og vinden var ikke sjenerende. Etterpå ble det treff med Tammie på myra. Rolige daffeturer resten av dagen. 20 grader er varmt for Scott på begynnelsen av sommeren.

Vi ser ellers med forskrekkelse at det ikke blir mere rundering på oss før sommeren.  Får derfor håpe vi ikke glemmer alt frem til august. Om mulig går det kanskje an å lure med seg noen i løpet av ferien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar