onsdag 17. august 2011

Div. 2 uke av August: Møje av det samme.

Den uken fikk jeg ikke med treningen på Åsen. Måtte derfor fokusere hjemme. Tammie inne eller i bånd i hagen for den seriøse delen av treningen, nemlig Scott's ueeendelig lange vei mot en flott rute. Små skritt og noen store feilslag innimellom. Av og til med stopp, for så å rygge inn, av og til ut til siden for så å stoppe. Men, han (vi) glimter til innimellom, med å løpe rett inn. Litt avhengig av hjelp inni ruten enda.

Etter Scott er det begge to. Grunnleggende på plass trening og sitt/ligg og bli der for Tammie. Slettes ikke værst synes jeg. Roet seg ganske bra i løpet av uken. Hun er mye mere aktiv enn Scott og trenger mye mere hjerneaktivitet og en god del energibruk. (Egentlig får vel Scott mye av det). Diverse tandem øvelser for ikke å snakke om søk etter godbiter i hagen.

Så har vi brukt et par ettermiddager på å leke gjemsel for hundene oppe på Veden. Ser ut som Scott tar i bruk noe av runderingserfaringen. Begge hundene kjempehappy. Begge menneskene godt fornøyde de og.

Helgen brukte vi i Sirdal. Lysebotn- Bryne gikk i helgen. Tammie ble med på joggetur - intervalltrening. Veldig fin hund å løpe med, mye bedre enn Scott som synes det er kjedelig.

Søndag var det "tidlig opp", (ikke tidlig nok viste det seg) for å rekke treningsstevne på Åsen. Rakk ikke felles-øvelsene, men kom ellers frem til det var vår tur i ringen.

Noen tips fra Dommer/ringsekretær Aina og Line:
* Aldri gå fra hunden når han dasser bak deg (unnskyld språket) under fvf. Følger fint i fart, men litt treg på å bli med ved oppstart. Skjerp det.
* Jobb med fremadsending fra deg. - rute og fremadsending m hopp
* Husk hvem som er sjefen.
* + et par andre ting.

God treningsdag.