mandag 26. november 2012

Scotts September og Oktober


En liten bildeserie som viser Scott's treningshøst.


 
En hale-operasjon, gjorde at vi måtte trene på å gå med lampeskjerm. Dvs. - ikke gå amokk, måle avstand til veggen, hvor høyt må man løfte hodet for å komme opp trappen, hvordan spise uten å velte hele skåla etc. Etterhvert kunne vi heldigvis begrense det til "alene- og natterstider"

 
Neste runde var labben. Etter en kveldstur, med masse lek på en lokal skole - samt deretter fotballbaner, var det blodspor på teppet da vi kom inn. Nærmere undersøkelse, viste oppkuttet tredepute. Dyrlegen ble besøkt, sokker innkjøpt, medisin anskaffet og tålmodighet bestilt. Dette kan ta lang tid - 3-4 uker sier han, før det er grodd igjen.

 

En refleksreaksjon når Scott (eller sønn) er syk, er å handle remedier. Nå har jeg kjøpt, sokker, sokker, og sokker til Scott. Nytt halsbånd, krage, godbiter etc. Håper han nå snart holder seg "frisk".

Prosjekt - vaske labber ble lansert på kjøkkenet. Over flere kvelder på kjøkkenet har vi trent på å sette forlabbene i vaskevannsfatet. Først uten vann, så med vann. Det med vann var litt skummelt, og litt bølgeskvulp ble det også. Imidlertid ble rensingen av poten mye enklere når han kunne gå oppi selv.

En dag satt han plutselig oppi - men det har jeg ikke bilde av.

En rimelig desperat flat, formelig ba på sine knær om å bli lekt med og få løpe litt. Etter 4 uker tok jeg ham med på siste del av Amokk-kurset i Stavanger, kun "langsomme" øvelser.

Nå har vi såvidt begynt å trene ute igjen - og la ham få løpe igjen. Det ser endelig - etter 5 uker, ut til at labben gror.
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar