lørdag 3. august 2013

Helgens spor og gode bringebær

Planen om å treffes på morgenen, rant bokstavelig talt bort i uværet. Tor med hammeren var ute og det bøttet ned. Ergo ble sporleggingen utsatt til Søndag morgen. Utpå ettermiddagen klarte imidlertid ikke Scott og holde seg lengre (og ikke jeg heller). Vi kjørte opp til OD. La to spor på den øverste stripen ved barnehagen. Testet deretter den nyasfalterte sykkelstien gjennom Sørmarka - ned til Rideskolen - og et utvalg av bringebærene underveis. Veien var fin og bringebærene gode. Da vi kom tilbake hadde sporene ligget ca tre kvarter.

Oppholdsvær, vekslende, varmt (fortsatt over 20 grader).  Hadde på vesten på turen, for å kunne gå rett på sporet på tilbakeveien. Det ble varmt.  Bacon og skinkeost og gikk barbeint. Det var vind, litt skiftende men nok mere stabil retning enn andre ganger jeg har gått.
 
AS: 28
Begynte helt i enden. Sporet var 13 parkeringsbredder. Bra fokus, fikk god fert i starten, men skal huske å få ham til å fokusere enda mere. God driv fremover, nesa ned. Mistet sporet en gang, men jobbet kjempebra. Ingen svinsing lengre og han vet hva han skal. Stopper og sleiker i seg tubeosten. Skal imidlertid passe på at han holder nesa nede.
 
AS: 29
Dette sporet lå oppe ved bilen og fortsatte langs bedet. Følte han var litt mere ukonsentrert her, og nesa noe høyere. Likevel er det tydelig at han har skjønt tegningen nå og vet hva han skal. Må bare forankre dette ordentlig nå. Mistet vel sporet en-to ganger.
 
Mulig han var varm og litt sliten. Ser at der han er uoppmerksom så går nesa opp, det er imidlertid lite svinsing ut til sidene. (i hvert fall i dag) .
 
Mål
Når det gjelder asfaltspor har jeg målt lengden i antall parkeringsplasser (enkelt plasser) enten bredde eller lengde. Etter å ha sjekket ift vår bil + Wikipedia, (kommunal håndbok fra 60 tallet), er målene ca. 2.5 m brede og 5 m lange. Dvs at i dag var sporene litt i overkant av 30 m.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar