tirsdag 22. oktober 2013

Lørdagsrundering

Skjæveland for første gang på lenge. Isabelle m Buffy og Balder, Aud Venke m Ekko, oss og Marina m Kira. Lå litt regn i luften men ble ikke noe særlig av det. Litt kaldt. Litt olstring pga Skjævelandsbikkja - som igjen kom opp fra gården for å sjekke hvem som gikk i hans skog. Men Isabelle overtalte ham til å gå hjem (eller noe sånnt).

Første økt. Vi begynte vestfra og gikk nordøstover gjennom det første feltet, krysset stien og fortsatte på andre siden. Ble ikke mere enn kanskje 4 slag på hver side på Scott.

Planen var å ha kontroll på ham hele veien, pga han jeg snakket om over. Ville derfor kjøre flying, innkalling på midten innimellom og kanskje en trekant-innkalling. Sånn gikk det ikke i det hele tatt.

Et bra slag i starten på hver av dem. Så ble det et ufrivillig blindslag på Aud Venke på oppsiden. Vi sendte i lynet Marina fremover og ga henne beskjed om å gi ham litt lyd for å sikre at han ville finne henne på det slaget. (ville unngå det som skjedde sist da han bare fortsatte å lete etter figuranten over alt). Scott fant henne da og fikk kjempebelønning. Så ba vi Aud Venke også gi litt hjelp, så han skulle finne henne denne gangen, suksess der også. Men, tror det var omtrent der det stoppet opp. Da var vi over på felt to.

Her var det gode lukter - og nesa tok totalt over. Først et søk over halve skogen - endte med å måtte ta ham inn i bånd, deretter masse stopp og lukting. Jobbet litt for å få et slag som kunne ligne noe som avslutning, men denne gutten hadde gått av jobb. Avsluttet derfor.

Andre økt
Etter en kort stående pause la jeg opp til overvær på nedsiden av stien ( i hogstfeltet). Marina gjemte seg midveis og Aud Venke i andre enden. Vi gikk vel nokså rett frem, ikke noe særlig å gå i dette her. Men nå var han på jobb igjen. Fant Marina ganske raskt. Aud Venke var litt vanskeligere. På et tidspunkt trodde jeg han hadde færten, men stoppet 2 m fra (og så på henne) uten å finne henne. Deretter fikk han endelig fært.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar