søndag 13. mars 2016

Rundering og spor

Sviland

Litt kaldt, men oppholdsvær på Sviland. Trekk fra sør. Gro - Maja, Kari - Nicole, Aud Venke - Ekko, Bente - Milla og jeg og Scott runderte. Inger og Kiara gikk spor. Nicole, Ekko og Scott fikk også et spor. Maja og Milla fikk tur.

Begynte helt i nord-enden mot gården for å hjelpe på fremdriften. Avsluttet i starten på hogstfeltet.

Trente de 5-6 første slagene med løsbitt. Denne gangen startet jeg med Scott på midtlinja og tok hele meldingen. Slangebittet er fremdeles så sterkt for ham at han trenger en påminning på å komme inn - og skikkelig god belønning for å oppveie det. Jeg lar ham ha det på vei ut under vis også. Husk mega-belønning - lungemos? /leker. Imidlertid gjorde han det stort sett bra. Bare en gang han rolset litt og stakk over midtlinja.

Resten av slagene kjørte vi flying, han trekker godt frem. Værre med føreren som ikke klarer å finne optimal plassering, derfor måtte han litt tilbake på et par slag for å finne figuranten. Men, veldig godt fornøyd med jobbingen.

Fortsett med samme opplegget, men hold relativt korte avstander. Ikke for mange slag med meldinger. 

Takk til Aud Venke som la et spor til oss, med to gjenstander. Ettersom sporet ikke gikk helt der jeg trodde (uvisst hvorfor jeg trodde så mye), fikk jeg øvd meg på å følge Scott. det gikk jo helt suverent. Første gjenstand - blå sløyfe tok han i kjeften. Andre gjenstand - rød plastspade- overså han totalt. Jeg ventet han ut til han markerte. Resten gikk som en lek. Akkurat passe antall merker Aud Venke :-)

1 kommentar:

  1. Godt du likte sporet! Ja, vi førarar tenkjer altfor mykje :)

    SvarSlett