søndag 14. juni 2015

Siste runderingstrening før sommeren.

Fint vær, om enn noe kjølig til midten av juni å være, og glade folk. Aud Venke m Ekko, Marina m Kira og Scott og meg var klare klokken ni. Første gang på månedsvis at Scott har fått to runderingsøkter med flying i begge. Er etterhvert blitt bedre i knærne - litt mindre stiv. Mindre trening og like mye mat - gjør imidlertid at bikkja er litt lubben - hvilket han aldri har vært før.

Første økt: Pensjonistløypa.
Flying, figurantene ikke altfor langt ute - ca 20 m. Om å gjøre å gi ham gode opplevelser, men ikke teste formen altfor mye. Scott jobber bra. For det meste også gode passeringer. Han trekker bra fremover - egentlig for bra, i forhold til denne løypa. Ca 8 slag til sammen, stoppet da nærmet oss sauene.

Andre økt: Vanlig løype
Scott var superklar for å finne Marina med en gang, så det var bare å følge på. Ca like mange slag. Som vi la den nå, med en figurant i skråningen og ikke på toppen, ble denne løypa snillere anstrengelsesmessig, men mere krevende i form av bjørkekratt. La et blindslag, han jobbet bra ut og fremover. Lot seg ikke rope inn første gang, men hadde likevel et bra slag m fremdrift - før han kom inn og over på andre siden. Full belønning hos Aud Venke. Avsluttet med et kort slag på Marina igjen, for å gi god avslutning også på den siden.

Ingen tvil om at kondisen er dårligere, men Scott jobbet kjempebra og konsentrert. Ingen villmannsløping rundt i skogen som han jo kunne finne på før i tiden. Dette var en moden kar på jobb. 

Og så som den flatten han er opp ned i granbaren etterpå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar