onsdag 24. juni 2015

Sportrening med forstyrrelser

Mandag: Sportrening på UIS med kryssende hund

Kari m Nicole, Aud Venke m Ekko og jeg og Scott la inn en asfaltsportrening på kvelden. Vi la spor for hverandre. Fint vær, ca en halvtime til tre kvarter liggetid. Litt vanskelige vindforhold.


Aud Venke la et til Scott, same løype som det ene til Ekko fra sist, men motsatt vei. Sporet som er tegnet inn her er det gamle til Ekko. Scott startet i vest, på vei ned mellom studentblokkene. Rundt bygningene og opp igjen forbi hvit bu i østlig kant av parkeringsplassen. Litt asfalt, litt gress og litt grus.

Han jobbet bra hele veien mellom bygningene. Slet litt i vinden - og ferskt spor. Mye sikk-sakk nedigjennom. Fortsatte greit uten å la seg forstyrre av studentene som satt på baksiden og koste seg.

Traff nok ikke helt over gresset, men jobbet jevnt og trutt videre. Vi var på sørsiden (høyre) av trærne til venstre her.Der hvor han imponerte var likevel mot slutten. Da vi krysset grusstien på bildet her, kom der en kar syklende opp - og litt bak ham kom hunden hans, en hanhund på størrelse med Scott.  Vi krysset mellom dem. Han som hadde fri - kom bort for å sjekke ut Scott. Noe høy haleføring ble det nok. Så snart Scott kom seg ut av situasjonen, gikk han imidlertid tilbake på jobb. Ettersom studenten kalte inn sin hund, så ble det ikke mer. Scott gikk rett på jobb og kom seg etterhvert til slutten. Ikke beste sporet det han presterte på slutten, men jeg er godt fornøyd med avslutningen av den likevel.


Lørdag: Sportrening på Dale med familie på skattejakt.

Samme gjeng + Marina og Kira. Dessverre full crash med dugnaden på klubbens område. Mens vi ventet på sporene ble det et aldri så lite planleggingsmøte for veien videre.

Alle la egne spor denne gang. Tipper Scotts var ca 5-600 m. La noen godbit depoter . og et par gjenstander i sporet. Inn til venstre fra stien etter den store steinen, tilbake mot lavvoen - og så opp mot stikrysset igjen.

Fant fort ut at der gikk en familie litt parallellt med oss, de tror jeg var på skattejakt. Scott lot seg imidlertid ikke affisere. Noe vanskelig enkelte steder i det høye gresset. Der er et område vi har rotet før også, men kommer oss på vei igjen. Første gjenstand (gammel patron jeg har "ryddet" på Sviland) tror jeg Scott gikk rett over, jeg så i hvertfall ikke at han markerte.  Jeg plukket den opp og fikk bekreftelse på sporet. Den andre (gml kvart tennisball uten hår) markerte han bra på. Godt fornøyd denne dagen også.

Avsluttet tidlig - for å rekke tur på sjøen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar