søndag 2. november 2014

Sandnes Turlag: 6 ut av 10 på topp 2014

Sandnes Turlag har et glitrende opplegg, som jeg oppdaget litt for sent i år . De har merket ruter til og lagt opp tenger for klipping på 10 topper. Vi rakk 6, og to halve etter et par bomturer. Neste år skal vi i gang tidligere.

Toppene i år var: Bynuten, Dalsnuten, Bjørndalsfjellet, Lifjell, Vedafjell, Krossfjell, Storaberget, Vårlivarden, Sygno, Dyranuten.

Scott og jeg har vært på:Vårlivarden 31.8.2014
Dalsnuten 5.9.2014

En deilig kveldstur før "fredagstacoen. En del folk, mye mellomeuropeere. Fantastisk utsikt der oppe fra.Bjørndalsfjellet 12.9.2014Nok en nydelig kveldstur på fredagen. Noe turfolk traff jeg, flere nordmenn denne gang. 
Vedafjell 20.09.2014

Tok turen i sommervær på formiddagen. Senere på dagen slo været om og det ble hustrig og full høst. Kuene holdt seg pent lengst nede på jordet.


Lifjell 27.9.2014

Fin tur opp etter sportrening på Dale. Gikk korteste veien opp og ned. Tilløp til sol på toppen. Mye folk på tur, men de var ikke norske. Bortsett fra Sandnes Turlag som målte opp løyper.


Krossfjell 18.10.2014

Her dro vi på vei hjem fra Sæland. Møkkavær. Sauene var fremdeles ute, men oppførte seg pent selv på to meters avstand. Bikkja oppførte seg også pent.


I tillegg har det vært et par bomturer.

Sygno

Der var der rett og slett for mange kuer mellom oss og toppen begge gangene. 

Voren (på vei mot Dyranut) 2.10.

En veldig fin ettermiddagstur uten Scott hadde jeg også mot Dyranut, men kom ikke lengre enn til Voren før jeg måtte snu. Gikk i beit for tid. Dette var imidlertid en nydelig dag. Traff en flott hesteflokk på toppen. Ingen andre dyr ute.
Nydelig utsikt opp mot toppen. Voren rett frem, Dyranut lengst til venstre.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar